• Levering binnen de 3 dagen
  • Gratis levering in het Meetjesland!
  • Gratis levering HC-Eeklo van 14/12 tot 18/12
Home » SenTeVee

SenTeVee? 

SenTeVee is een nieuw project dat digitale media zoals programma’s en podcasts via streaming tot bij de mensen thuis brengt. Het idee ontstond vanuit samenwerking met Makerslab De Shack en heeft als doel om mensen uit de regio samen te brengen. SenTeVee brengt human interest door te tonen wat bij de inwoners leeft. De crew gaat steeds op zoek naar het meest interessante om te vertellen: de verhalen achter de mens en de gebeurtenissen.

SenTeVee & Taste Dc

De leukste ideeën en verhalen komen meestal tot stand met een heerlijk glaasje wijn in de hand...

Als trotse sponsor en vrijwilliger van SenTeVee en Makerslab de Shack, hebben wij voor u een prachtig domein uitgekozen dat gelegen is in de Languedoc: Monsieur Paradis.

Bij aankoop van een van deze smaakvolle wijnen uit de Languedoc doneert u maar liefst 15% van het bedrag aan het project van SenTeVee.

Wil je graag bijdragen aan de uitwerking van dit vernieuwende project? Aarzel dan niet om uw favoriete wijn te bestellen. Want zeg nu zelf, wat een combinatie: kijken naar een van de programma’s of podcasts van SenteVee met een heerlijk glaasje wijn in de hand.

Als dat geen wi(j)n - wi(j)n situatie is!